Kunststof terrasplanken

Kunststof terrasplanken in verschillende prachtige kleuren bestelt u snel en eenvoudig bij TuinmaterialenKade.nl. Er zijn verschillende kleuren kunstof vlonderplanken te krijgen. Zo is er de antraciet of donkergrijze kunststof terrasplank. Ook een lichtbruine vlonderplank met luxe motief van kunstof zit in het assortiment. Deze terrasplanken geven een schitterende uitstraling in uw tuin of op balkon / dakterras. Door gebruik van kunstof heeft u een onderhoudsvrij terras waar u jaren lang plezier van hebt.

kunststof terrasplanken

Kunstof – composiet tuinplanken

Kunststof vlonderplanken zijn ideaal voor het aanleggen van een terras vlonder. Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van kunstof. Zo is het materiaal milieuvriendelijker dan hardhout, geeft kunstof planken minder onderhoud en heeft het composiet een zeer lange levensduur.

 

Kunststof terras planken prijzen

Prijs van kunststof planken voor terras of balkon zijn zeer aantrekkelijk bij TuinmaterialenKade.nl. We zijn zelfs de goedkoopste van Nederland! U kunt eenvoudig vergelijken. Onze collega’s zijn al gauw 2 tot 3 euro duurder per plank. Onze prijs per meter van vlonderplanken is € 4,16 p/m1. Clips en schroeven zijn bij ons altijd van RVS en kosten € 0,32 per stuk. Bij andere aanbieders is dit 40 to 60 cent per stuk. U bent bij Tuinmaterialenkade.nl dus een stuk voordeliger uit.

Kunststof vlonderplanken leggen

Het leggen van een vlonder van kunstof planken is voor iedereen prima te doen. Met de leginstructie voor vlonderplanken bij de hand wordt het stap voor stap uitgelegd hoe u uw terras kunt aanleggen. We adviseren composiet onderliggers te gebruiken bij de aanleg. Eventueel kunt u worteldoek aanbrengen onder de vlonder. Op een balkon of dakterras adviseren we rubberen afstandhouders, zodat regenwater onder de terrasplanken kan weglopen en de onderliggers niet in het water blijven staan.

 

composiet vlonderplanken monteren