Composiet vlonderplanken

Bent u op zoek naar duurzame en kleurvaste composiet vlonderplanken van hoge kwaliteit en dan ook nog voor een goede prijs? Dan bent u bij Tuinmaterialenkade.nl aan het goede adres. Omdat wij direct uit de voorraad van de groothandel leveren, kunnen wij vlonderplanken tegen absolute bodemprijzen leveren. De top kwaliteit vlonderplanken zijn verkrijgbaar in een drietal kleuren; antraciet, lichtbruin en donkerbruin. Iedere kleur is op zijn beurt ook weer verkrijgbaar in diverse afwerkingen zoals een brede of smalle ribbel, maar ook gewoon met een vlakke afwerking.

 

Composiet vlonderplanken

WPC ofwel Hout kunstof composiet

Hout Kunstof Composiet een relatief nieuw materiaal met als basissamenstelling gerecycled hout en kunststof. Hierdoor hebben de composiet vlonderplanken het authentieke karakter van hout en tegelijkertijd de duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van kunststof.

De vlonderplanken hoeven, dankzij de kleurechtheid, nooit meer geverfd of gebeitst te worden en zijn makkelijk schoon te houden met een hogedrukreiniger of met een borstel & reinigingsmiddel.

Vlonderplanken voor tuin, terras of balkon

Composiet vlonderplanken kunnen worden gebruikt om een composiet terras in uw tuin aan te leggen of uw balkon te verfraaien met een prachtige composiet vlonder. U kunt zelfs een steiger bouwen met deze vlonderplanken, gebruik hier dan wel de massieve composiet vlonderplanken voor. De plank is tweezijdig te gebruiken en heeft een antislip werking. Door de structuur van WPC splintert en splijt het materiaal niet, zodat er gerust blootsvoets op gelopen kan worden.

Makkelijk te leggen

De vlonderplaken zijn door middel van een inkeping aan de lange zijde makkelijk te leggen met behulp van rvs clips en schroeven. Zo legt u zelf uw composiet terras in een handomdraai. Bekijk de pagina leg-instructie voor een uitgebreide uitleg over hoe u het beste uw terrasplanken kunt leggen.

 

composiet vlonderplanken monteren